Siirry suoraan sisältöön

Miten kampaaja kotiisi-konsepti käytännössä toimii?

Tilaa kauttani myös laadukkaat kotihoito-
tuotteet, tuon ne tullessani Sinulle.

Varaat ajan kampaajaltasi omaan kotiosoitteeseesi Helsinki, Espoo tai Vantaa ja kerrot lähelläsi olevista autopaikoista varausta tehdessäsi. Mainitse myös muista eritystoiveista (esim. hajusteettomat käyttötuotteet, haluamasi kotihoitotuotteet / muotoilutuotteet jne.)

Saavun paikalle sovitun palvelun mukaisen tuotelaukun/pakin kanssa. Valmisteluihin ja loppusiivoukseen on varattu 15min ja se on huomiotu varaamassasi ajassa.

Paikan päällä sinulla tarvitsee olla tuoli jossa istut ja sen ympärillä tilaa minimissään noin 1m x 1m ja joko pistorasia tai jatkojohto fööniä varten, lattiaharja ja rikkakihveli. Hyvä valaistus on myös plussaa. 😊

Väri- ja permanenttiasiakkailla suojaan tarvittaessa myös lattian ja työvälineiden laskupinnan. Näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Mukanani kulkee siirrettävä pesupaikka, joten myös hiusten pesu onnistuu. Pesupaikkaa varten tarvitsen tuolin, viemärin (esim. wc-pönttö) ja käsisuihkun. Yllättävän pienikin tila riittää pesua varten, joten ei tehdä siitä ongelmaa. Minulta löytyy kertakäyttö pyyhkeitä hiusten kuivausta varten.

Maksuvälineenä käy niin kortti kuin käteinenkin. Halutessasi voit tarjota kampaajallesi kahvit. Sinun ei tarvitse siivota koko asuntoa. Riittää, että työskentelyalueella ei ole esteitä.

Vältäthän kuitenkin voimakkaita sisustustuoksuja työskentelytilassa!
Lemmikit ovat sallittuja.

IMG-20201217-WA0016
sakset
silhouette-3605401_1280

Onko tämä kallista?

Ei ole. Mitä useampi pää samassa paikassa sen edullisempi hinta. Kampaaja kotiisi maksaa suurin piirtein saman verran kuin menisit itse liikkeeseen paikan päälle.

ALALLA VUODESTA

1999

YRITYS PERUSTETTU

2005

KAMPAAJA KOTIISI

2021