Tuotteet & Palvelut

Parturi-kampaamo TukkaTaiga on sinun hiusalan ammattilaisesi. Meidän ammattitaidolla toteutetut parturi- ja kampaamopalvelumme ihastuttavat ihmisiä koko Itä-Helsingissä ja miksei kauempanakin. Laaja palveluvalikoimame riittää vaativallekin asiakkaalle. Kampamomme on tuoksuton, joten toivomme, että tulisit liikkeeseen mahdollisimman vähillä tuoksuilla.

Kampaaja, jonka luona käyt säännöllisesti, on ammattilainen, joka tietää mikä on parasta juuri sinun hiuksillesi ja hiuspohjallesi. Meiltä saat myös konsultaatiota vaikeissakin hiuksiin ja meikkaukseen liittyvissä ongelmissa. Toteutamme monimutkaisiakin kampauksia ja kokonaisuuksia sekä kerromme uusista muotivirtauksista ja trendeistä. Anna meidän ideoida puolestasi sinulle uusi look, jos vanha kyllästyttää. Edellä mainitut asiat ovat mahdollisia, koska meillä TukkaTaigassa kouluttaudutaan jatkuvasti ja ollaan mukana aktiivisesti alan tapahtumissa. Toteutamme myös turvallisia värjäyksiä mm. hajusteallergisille, PPD allergisille sekä alle 16-vuotiaille. Konsultoithan silti näissä tapauksissa aina ensin Kampaajaa. Laaja tuote valikoimamme mahdollistaa myös haastavamman asiakaskunnan värjäykset.

Tule tutustumaan iloiseen ja pirteään TukkaTaigaan.

Meillä käy asiakkaita koko Itä-Helsingin seudulta mm; Itäkeskus, Roihuvuori, Herttoniemi, Laajasalo, Yliskylä, Jollas, Marjaniemi, Kontula, Puotila, Puotinharju, Vuosaari, Aurinkolahti, Mellunmäki, Mellunkylä, Vartioharju, Vartiokylä, Kurkimäki, Kivikko, Vesala, Meri-Rastila, Rastila ja Fallpakka. Toki myös Sipoo ja Vantaa ovat asiakkaidemme kotipaikkoja, varsinkin Itä-Vantaa.

SIMSYSTEM4DS_HAIRIDHAIRNIOPHLEXSUOMENHIUSYRITTAJATHyvänilmankampaamo