Palvelut

Parturi-kampaamo TukkaTaiga on sinun hiusalan ammattilaisesi. Meidän ammattitaidolla toteutetut parturi- ja kampaamopalvelumme ihastuttavat ihmisiä koko Itä-Helsingissä ja miksei kauempanakin. Laaja palveluvalikoimame riittää vaativallekin asiakkaalle.

Kampaaja, jonka luona käyt säännöllisesti, on ehdoton ammattilainen, joka tietää mikä on parasta juuri sinun hiuksillesi ja hiuspohjallesi. Meiltä saat myös konsultaatiota vaikeissakin hiuksiin ja meikkaukseen liittyvissä ongelmissa. Toteutamme monimutkaisiakin kampauksia ja kokonaisuuksia sekä kerromme uusista muotivirtauksista ja trendeistä. Anna meidän ideoida puolestasi sinulle uusi look, jos vanha kyllästyttää. Edellä mainitut asiat ovat mahdollisia, koska meillä TukkaTaigassa parturi- ja kampaamohenkilökunta kouluttaa itseää jatkuvasti ja käy alan tapahtumissa.

Tule tutustumaan iloiseen ja pirteään, uudistuneeseen TukkaTaigaan.

Meillä käy asiakkaita koko Itä-Helsingin seudulta mm; Itäkeskus, Roihuvuori, Herttoniemi, Laajasalo, Yliskylä, Jollas, Marjaniemi, Kontula, Puotila, Puotinharju, Vuosaari, Aurinkolahti, Mellunmäki, Mellunkylä, Vartioharju, Vartiokylä, Kurkimäki, Kivikko, Vesala, Meri-Rastila, Rastila ja Fallpakka. Toki myös Sipoo ja Vantaa ovat asiakkaidemme kotipaikkoja, varsinkin Itä-Vantaa.

[rev_slider_vc alias=”palvelut”]