Tuotteet & Palvelut

Parturi-kampaamo TukkaTaiga on sinun hiusalan ammattilaisesi. Meidän ammattitaidolla toteutetut parturi- ja kampaamopalvelumme ihastuttavat ihmisiä koko Itä-Helsingissä ja miksei kauempanakin. Laaja palveluvalikoimame riittää vaativallekin asiakkaalle. Vuonna 2019 haluamme palvella sinua vielä paremmin. TukkaTaiga tarttuu ajankohtaisiin hiusongelmiin ja ratkoo ne puolestasi. Seuraathan meitä siis FACEBOOKISSA, siellä ilmestyy kerran viikossa pieniä NewsFlashejä näistä aiheista.

Kampaaja, jonka luona käyt säännöllisesti, on ammattilainen, joka tietää mikä on parasta juuri sinun hiuksillesi ja hiuspohjallesi. Meiltä saat myös konsultaatiota vaikeissakin hiuksiin ja meikkaukseen liittyvissä ongelmissa. Toteutamme monimutkaisiakin kampauksia ja kokonaisuuksia sekä kerromme uusista muotivirtauksista ja trendeistä. Anna meidän ideoida puolestasi sinulle uusi look, jos vanha kyllästyttää. Edellä mainitut asiat ovat mahdollisia, koska meillä TukkaTaigassa kouluttaudutaan jatkuvasti ja ollaan mukana aktiivisesti alan tapahtumissa.

Tule tutustumaan iloiseen ja pirteään TukkaTaigaan.

Meillä käy asiakkaita koko Itä-Helsingin seudulta mm; Itäkeskus, Roihuvuori, Herttoniemi, Laajasalo, Yliskylä, Jollas, Marjaniemi, Kontula, Puotila, Puotinharju, Vuosaari, Aurinkolahti, Mellunmäki, Mellunkylä, Vartioharju, Vartiokylä, Kurkimäki, Kivikko, Vesala, Meri-Rastila, Rastila ja Fallpakka. Toki myös Sipoo ja Vantaa ovat asiakkaidemme kotipaikkoja, varsinkin Itä-Vantaa.

SIMSYSTEM4DS_HAIRARGANIDHAIRNIOPHLEXSexyHairSUOMENHIUSYRITTAJATHyvänilmankampaamo